onsdag 9. juli 2008

Målmannen er ute av skapet

Neida, Målmennene står ikke fram som homser. De har kommet ut av et langt brunere skap. Målmannen anbefaler diskusjonsforumet Fritt Forum for en "innsiktsfull og fordomsfri debatt om innvandring, islam og Israel" (ingen overraskelse akkurat). Den som har fulgt med litt rundt omkring har kanskje registert at Fritt Forum ble etablert fordi rasistene og islamhaterne ikke lenger fikk herje fritt på avisenes debattforum. Målmannen nevner blant annet den velkjente rasisten "Prithivi" (pseudonym for Jarle Synnevåg). På Fritt Forum kan man også bli kjent med de dype tankene til den notoriske kataloghaien Børge Svanstrøm Amundsen.

Målmannen har unektelig noen underlige sengekamerater. Jeg er i allefall sterkt i tvil om rasister og patologiske islamhatere er særlig "fordomsfrie". Jeg er også i tvil om en kataloghai, som synes det er greit å lure penger av folk fordi han har lest Ayn Rand, står for de mest innsiktsfulle analysene.

Kjære Målmann, la meg si det rett ut: Dette er noe av det dummeste dere har skrevet, jeg trodde ikke det var mulig fra intelligente og skolerte folk som dere å nå synke så dypt. Men som historien dessverre har vist: intelligens og utdanning er ingen garanti for anstendighet.

1 kommentar:

Maciej Zaremba sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.