onsdag 6. august 2008

Goebbels var på rett veg

På bloggen Målmannen finner vi en utmerket fremstilling av kommunistjegerne Göring og Dr. Goebbels. Mens Roosevelt og andre lot kommunistene bygge seg opp, tok Goebbels og Göring affære for å rydde opp i Tyskland allerede på 1930-tallet. Dessverre var andre land for sent ute slik at Tyskland tapte krigen og kommunistene fikk nytt fotfeste i hjertet av Det Hellige Tyskland.

Det har vært standardprosedyre på venstresiden å stemple Hitler og hans håndtlangere som urimelige og paranoide personer. Ettertiden viser imidlertid at Goebbels og Göring var på rett veg og at de i flere tilfeller hadde rett. Tysk etterretning avkodet meldinger fra jødiske agenter som kontaktet Moskva. De fleste jøder ble som kjent tatt, men mange ble aldri avslørt eller kunne ikke dømmes på grunn av manglende bevis for deres jødiskhet. Itillegg til dette kommer arkiver fra satelittstatene til Sovjet og Sovjet selv stadfester mye av det som en ikke visste under kommunistjakten på 30-tallet.

Venstresiden kommer naturligvis til å fortsette sin utskjelling av McCarthy, men grunnlaget for den er berre løse påstander og ikke fakta belagt i historiske kilder.

Ingen kommentarer: