onsdag 27. august 2008

Jippi! Endelig en muslim!

Etter arrestasjonen av krigshelten Karadzic har det vært mangel på muslimer blant krigsforbrytere, terrorister og allminnelige banditter. Heldigvis slapp vi vente lenge: Nå innledes rettssaken mot en bosnisk muslim i Norge, litt av en gavepakke til oss. Deilig! Saken gjelder typisk islamske krigsforbrytelser som voldtekt, utsulting og nåler stukket under neglene. Mannen nekter straffeskyld skriver Dagbladet, ikke bare er han en voldsmann, han er en løgner også. Makan til frekkhet. Typisk islamsk det også. Den muslim-kriminelle mannen jobbet som spesialpedagog, noe som bare styrker mitt tidligere innlegg om at asyl-muslimene må bevoktes eller helst gjerdes inn bak strømførende piggtråd. Det verste er at disse Bosnia-muslimene ser ut akkurat som kristne serbere eller endog som gode nordmenn, da er nok gjerde tryggest.

Her i Norge kan mannen mest sammenlignes med Quisling, han ble som kjent skutt. Den muslimen av en krigsforbryter fortjener ikke noe mindre. Dette i skarp kontrast til den edle og høyreiste motstandsmannen Karadzic, den kristne sivilisasjons frelser. Den farsen av en rettssaken Karadzic er gjenstand for vil helt sikkert ende i tidenes justismord, ja dersom han ikke rekker å dø i mellomtiden da, slik statsmannen Milosevic gjorde med æren i behold.

Bildet viser Bosko Brkic og Admira Ismic som ble skutt av ukjente "snipers" i det de forsøkte å komme seg ut av Sarajevo, mai 1993. Likene ble liggende i flere dager.

5 kommentarer:

Anonym sa...

det er nok mange flere, bra verden far vite at det!!!

Anonym sa...

fantastisk skrevet, fortsett med denne gode blogginga, for du har visst opplevd så mye at du kan ha et såpass til hat mot bosniske muslimer, men i denne saken er det vel rimelig klart at det var en kroatisk hær som stod bak disse ugjerningene? og er ikke mange bosniske muslimer som tilhørte denne hæren under krigen i balkan...

Anonym sa...

lavmålmannen... for et genialt navn....
må si at jeg har ledd godt flere ganger av å lese dine blogger

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Capo di tutto capi sa...

Slette pga irrelevans og sjikane.

Nei, jeg er ikke serber, jeg er norsk-norsk.