lørdag 8. mars 2008

Målmannen fisker i brungrumsete vann

Fintenkerne bak Målmannsbloggen har fanget opp rykter om at Barack Obama er muslim. Ja "Obama" er bare en bokstav unna "Osama", det skulle bevise det meste! De har også funnet ut Obama ønsker å være en samlende president og dermed "Ein Volk! Ein Reich! Ein Führer!" (skrivefeil rettet av meg). Med andre har Målmannen bevist at Obama er den nye Hitler. F.eks. Sarkozy hadde også som slagord at han skulle også være en samlende president for Frankrike, kanskje Sarkozy også er en ny Hitler?

Målmannen har også funnet ut at Hillary Clinton er sosialist. Joda, så klart hun er sosialist, akkurat på samme måte som Dagfinn Høybråten, Kåre Willoch og Siv Jensen.

Målmannen linker videre til "Anti-jihad Norge" som dokumentasjon på at Clinton sponses av terrorister. Man vet ikke om man skal le eller gråte. Kanskje jeg skal linke til Vigrid som motbevis?

Islamofobi og muslimhat er den moderne antisemittisme, at Målmannen fisker i dette brungrumsete farvannet er ganske betegnende for Målideologien.

Målmannen viser tydelig tegn til islamofobi, samtidig innrømmer Målmannen at han (de) er overraskende enige med fundamentalistiske muslimer. I Målmennenes forvirrede hoder er homofili et motefenomen, noe folk velger fordi det fremstår i et rosenrødt lys. Målmannen burde kanskje kikke seg i speilet og ville da oppdage at den har den anti-liberale agendaen felles med de mest forstokkende islamtolkere.

Fundamentalister i alle religioner - foren dere!

Ingen kommentarer: