søndag 9. mars 2008

Målmannen på korstog

Målmannen fortsetter sitt korstog mot muslimenes religiøse avvik: "Den beste måten å stogga ufriviljug uppkleding av muslimske gjentor, må vera med å stella krav til at dei må kleda seg mest mogleg vestleg." skriver Målmannen (skrivefeil retta).

Målmannen omtaler islam som religiøst avvik og tar altså til orde for å ha andre regler for muslimer (krav til påkledning) enn oss andre. Målmannen har tidligere argumentert for innføring av en religionsbasert apartheid i Norge og nå gjentar han det samme poenget. Mange innlegg på Målbloggen peker i samme retning.

Målmennene sliter tydeligvis med å forstå hva det betyr at vi har et fritt samfunn. I et fritt samfunn er reglene like for alle. Staten skal ikke stille opp særlige regler for muslimer når det gjelder antrekk eller framferd. Målmannen tror også at han kan gjøre seg selv til dommer over andre religioner der noen blir definert som gode og andre som avvikende. Han kan selvsagt tenke dette inne i sitt lille hode og kan sikkert utveksle disse små tankene med andre målmenn, men i fritt samfunn er alle religioner likestilte.

Med hvilken rett kan Målmannen utdefinere andre religioner? Har Målmannen en genial innsikt som vi andre (inkludert muslimene) ikke har? Er Målmannen en profet eller han bare et skrøpelig menneske?

Målmannen er i særdeles dårlig selskap viser det seg. Den rasistiske ulveflokken på Veggavisen sier langt på veg det samme som Målmanen selv om de ikke pakker det så mye inn. Jeg har heller ikke sagt at Målmannen Marøy er rasist, men det er verdt å merke seg at han er i dårlig selskap. Jeg har derimot skrevet at Målmannens krav om særskilte regler for muslimer vil medføre en religionsbasert apartheid. Regler for påkledning vil på samme måte være en diskriminering av minoriteter, helt forkastelig.

2 kommentarer:

Admiral_Gringo sa...

Eg vil ôg hè mi eiga hatblogg :D

Kan dykk straks opprette ei blogg?

Lavmål sa...

Har du noen å hate??