tirsdag 4. mars 2008

Parodiblogger og stalkerblogger

Målmannen mener tydeligvis at dette er en parodiblogg. Så enkelt er det likevel ikke: Målmannen er rett og slett så drøy at den er en parodi på seg selv, den overgår seg selv til stadighet. Jeg har ikke ambisjoner om å overgå Målmannens utmerkede parodi på seg selv. Problemet er at Målmannen er seriøst ment, og da er det ikke godt å vite om man skal le eller gråte. Sunt er det neppe, det Målmennene holder på med. I stedet for å surfe på Målmannen og slikt, tror jeg det er langt gunstigere for den mentale helse å titte på slike bilder:

Konklusjon: ja dette er en stalkerblogg, og ja det er få pene bilder her. Se heller Damer. Punktum

11 kommentarer:

Amos Keppler sa...

Du burde slevsagt lagt inn bildfer av noen skjelletter istedet.

Sergej Alexander sa...

Ja, "skjelletter" som kjem ut av skåpet.

Anonym sa...

Skjellett? Kva med å leggja ut eit bilete av Sergej? Det bleike andletet hans er då veldig helsefremjande.

Anonym sa...

Røyk, snus og babymat er ikkje den aller mest helsefremjande kombinasjonen nei...

Lavmål sa...

OK, jeg kjenner ikke Sergej, men i denne bloggen er det jeg som bestemmer hvem som skal sjikaneres. Heretter slettes sjikane som ikke er signert meg.

Sergej Alexander sa...

Hei Olav Torheim/Anonym!

Eg forstår. Ein skal vera kvit, men ikkje for kvit. Helst strilelandkvit eller sunnmørkvit, men altso ikkje for mykje utanlandsk negermuslimblod.

Det mest sjarmerande med dykk er den trongen de hev til å få siste ordet og ha rett. Denne trongen hjå dykk må eg berre sanna at eg hev misbruka mange gonger for det komiske potensialet. Eg sér at babymat stendigt kjem upp. Denne interessa er òg sjarmerande.

Eg hev funne ut at Olav berre er tvo bokstavar undan ein kjend bibelsk person - Onan. Og der hev me forklaringi på mental-onanien som de driv med på Målmannen.

Det var eit blad som hadde slagordet "Kåthet og glede". Det burde vera dykkar slagord òg, heller enn "Munndiare og sjikane". Humor og retorisk styng hev aldri vore di sterke sida Olav Torheim, og då vert det gjerne so lågpanna som du viste med desse tvo innleggi dine, for du kann ikkje betre.

maalmannen sa...

"Ja, eg et babymat, slutt å mobb meg for det!" Det kunde du ha sagt kva tid som helst og me hadde lagt diskusjonen død. Me på Målmannen-forumet dømer ingen, men når du set deg på din høge hest og både med og utan fullt namn (Maalvaktaren, Agurken mfl) skuldar oss for å vera "lågpanna" og andre skjellsord, so er det faktisk slik at den som er med på leiken, han må tola steiken. Me arbeider so godt me kann for eit norskt Noreg, og meir kann ingen forlanga av oss, for me er berre menneske, me òg, men kven trur du at du er? Og kvifor heile tidi dette nevrotiske fokuset på sex, slik som i "Halleluja"-artikkelen din i Under Dusken frå 2003 eller i "Lesestund for wikipedantar"? Stutt sagt, kvifor er du so redd for å vera deg sjølv, Sergej?

Sergej Alexander sa...

Olav Torheim/Maalmannen!

Skal du skrifta no, avdi du hev forstått at du hev drite deg ut? Eg treng ingi orsaking eller forklaring frå deg. Eg krev berre humor.

Eg forstår at du vart audmykt då eg skreiv mot deg på Sunnmørsposten, men du burde heller svara med same snert. Det greidde du ikkje. Eg kann vera tolleg vondskapsfull når eg vil.

Eg hev eit heilt ope syn på seksualitet og eg hev aldri vore lektoral i stilen. Det sagt, so plar eg ikkje hengja meg upp i andres seksualitet og legning, som du gjer på Målmannen.

Og dette med babymat forstår eg enno ikkje, men sjarmerande er like vel.

Når du fyrst er ute etter å psykologisera motparten, so kann eg leggja til at eg ikkje berre trur at du er lågpanna, eg trur òg at du galen. Din skort på humor er berre eitt av mange symptom.

maalmannen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Lavmål sa...

OK, dette var morsomt en stund, men det siste innlegget ble for sykt til og med for Lavmålmannen. Jeg innser at jeg er slått av Målmennen!

McNulty sa...

Hola.

Jeg takker jo stort for den fine linken til Damer. Punktum. ved å legge en link tilbake til deg.

Lykke til med korstoget! :D