fredag 12. september 2008

Mannepolitikken ute av kontroll

- Vanlige folk i vanlige bygårder i hele Norge merker dette. De ser alkoholmisbruk, de ser at menn ikke fungerer sosialt og at menn ikke er integrerte i sjekkemarkedet, de ser menn som slår, de ser at barn blir seksuelt misbrukt, og det er ikke en situasjon vi kan ha i et likestilt land som Norge, sa Siv Jensen til TV2 og varsler en kraftig innstramning i mannepolitikken.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Morsomt at du latterliggjør og bagatelliserer det Amal Aden tar opp i sin bok. Det erjo den typiske bullshittinga til det gode selskap i Norge, når noen tar opp reelle problemer. Amal Adens bok tar opp problemer med at kjønnslemlestelse foregår mot kvinner og jenter i dagens Norge.

Men i stedet for å ta dette på alvor kommer de vanlige hersketeknikkene med latterliggjøring og lødige og løse påstander om generalisering og stigmatisering. Det skal liksom være sosial uakseptabelt og ta opp disse problemene, ja det å ta det opp skal liksom være noe umoralsk. Men det umoralske her er hvordan samfunnet og det gode selskap ser på disse problemene med den største likegyldighet og holdningsløshet. Og enda verre, sånne som deg, som prøver å tilintetgjøre og blokkere for saklige kritikk og debatt om reelle problemer ved å bagatelliserer og relativiserer det.

Men en dag vil deg gå opp for deg, at det er du som er røveren her, du og svin som deg. Det er du som er den uredelige. Det er du som er den umoralske. Det er du som spiller på følelser.

Lavmålmannen sa...

Jeg burde egentlig ikke ta seriøst anonyme folk som kaller andre for svin.

I følge ISF har omskjæring et svært lite omfang i Norge. Siv Jensens påstander har overhodet ikke belegg i fakta.

Mine påstander derimot er vel så godt begrunnet som Siv Jensens. Alkoholmisbruk og menn som slår er et av de største sosiale problemene i Norge. Snakker Frp om dette? Nei, for billigere sprit er jo en viktig sak for Frp.