mandag 1. september 2008

Norsk utvandringspolitikk

Jeg forstår virkelig ikke på den norske utvandringspolitikken. Forstå meg rett nå, jeg er ikke i mot det å hjelpe andre mennesker, for litt medmenneskelighet må vi vise. Men jeg forstår meg ikke helt på den tilsynelatende liberale utvandringspolitikken i dette landet, det virker nesten som alle som ønsker å bo her får både leie leilighet og kjøpe mobiltelefon. Hvert år kommer det mange menn til verden, mennesker som ofte havner i fengsler, faktisk er 95 % av innsatte av maskulin opprinnelse. Og dette er dystre tall, for det er tall som ødelegger for de mennene vi faktisk trenger, menn som faktisk er villige til å innrette seg etter lover og regler og som yter en innsats.

Gjerningspersonen var av maskulin opprinnelse, er noe vi alt for ofte hører i media. Noe som for meg beviser at utvandringspolitikken i Norge er for liberal. Det burde vært satt strengere krav til unge menn som ønsker å fortsette å bo i landet, blant annet at de skal kunne bevise sin vilje til ikke å være voldelige og ikke bli kriminelle, at de måtte innrette seg etter Norges lover, ellers må de regne med obligatorisk utvandring.

Utvandring er vanskelig, i Norge skal det mye til for at en person blir gjenstand for tvungen utvandring. Vi skal være så humane hele tiden, så det å utvandre en person som faktisk har vist at han har kriminelt DNA er vanskelig, for det kan jo hende vedkommende vil få hardere straff i utlandet. Nå sier ikke jeg vi skal utvandre menn om de risikerer tortur og slike ting, men om vedkommende må regne med å sone noen år i et fengsel for noe vedkommende har gjort galt.

Faktum er jo at vi bare trenger noen få menn for å befrukte nok kvinner til å opprettholde befolkningen. Utvandringspolitikken er derfor altfor liberalt, det burde vært tvungen utvandring for alle de mennene vi ikke trenger og som bare lager trøbbel. Da ville det jo også bli et mer interessant liv for oss som blir igjen.

Altfor lite av dette nutildags.

7 kommentarer:

Joakim sa...

Vet ikke om jeg skal ta det som et kompliment eller fornærmelse at du har sitert meg her jeg.

Lavmålmannen sa...

Opplagt et kompliment. Jeg støtter din kampanje for et samfunn fritt for kriminalitet fullt og helt.

Stå på!

Joakim sa...

Kampanje var vel kanskje å dra den litt langt, men ja, jeg ønsker en strengere innvandringspolitikk i Norge. Jeg blir vel kalt innvandrings fiendtlig nå, av enkelte, men det får bare være.

Lavmålmannen sa...

Ja, da er vi helt enige. Jeg ønsker en strengere utvandringspolitikk, du en strengere innvandringspolitikk. Summen av dette blir knallbra!

Anonym sa...

Jeg melder meg herved frivillig til å ta på meg jobben som befrukter.

Kast mannfolka ut!

Joakim sa...

Hehe, vil ikke bli mennesker igjen her i landet da.

Lavmålmannen sa...

Vi kaster ut bare teite menn, vi andre blir værende igjen.