fredag 5. september 2008

Til kamp mot humanismen

EDIT: Flere har påpekt at islam og muslimer driver en helt tilsvarende kamp mot humanisme rundt om i verden. Det kan så være, men kristne har en lengre og mer seiersrik historie i så måte, muslimene har i grunn vært ganske puslete og klønete på det området. Dessuten driver vi kristenkonservative også en kamp mot miljøet (særlig våre venner Bush og Palin), og på det området kommer muslimene sørgelig til kort.

Humanisme er som kjent den største fienden for kristendommen og for oss kristne. Sammen med Målmannen og Kristenblogg maner jeg derfor til kamp mot humanisme, medmenneskelighet og raushet. Det er jo tross alt en utbredt misforståelse at kristendommen er fredens og sannhetens religion, kristendommens viktigste oppgave er jo tross alt å lete etter fliser i andres øyne mens tømmerstokkene i vårt eget ignoreres. Når sannheten blir ubehagelig benekter vi fakta, folk som Hege Storhaug er derfor gode allierte i arbeidet med å konstruere en virkelighet som behager oss.

Vi kunne knapt fått en bedre visepresidentkandidat enn Sarah Palin. Hun har akkurat den fiendtlige og fundamentalistiske innstillingen som mangler hos den liberale puddingen John McCain.

Bildet: De feige humanistene vil nekte oss dette!


1 kommentar:

Joakim sa...

Kristendommen er det mest fordomsfulle religionen jeg vet om, dobbelmoralsk er den også.